Welkom !Ik ben Frauke de Vos en ben sinds 2019 actief in de schoonheidsbranche.

Als kind genoot ik er al van om mensen om mij heen te helpen en het naar hun zin te maken. Ik ben begonnen in de zorg na mijn pedagogische opleiding. De onregelmatige tijden en nachtdiensten vielen mij erg zwaar waardoor ik een overstap heb gemaakt naar de ICT. Ik had het daar zeker naar mijn zin, maar toch mistte ik altijd iets…

Een goede vriendin is in 2016 een eigen nagelsalon begonnen. Zij heeft mij toen gevraagd of ik het leuk zou vinden om teennagels te gaan doen in haar salon. Ik merkte dat ik daar heel enthousiast van werd en ben ik in 2019 een cosmetische pedicure opleiding gaan volgen.

Vanaf dat moment ben ik naast mijn baan in de ICT als teennagelstyliste aan de slag gegaan. Omdat ik het zo leuk vond ben ik ook de opleiding voor handnagelstylist gaan volgen.   

Iedere dag opnieuw geniet ik ervan om cliënten ‘mooi te maken’ en ze blij de deur uit te zien lopen!
Ik merkte dat ik hier veel meer plezier en voldoening uithaal dan mijn baan in de ICT. Ik heb vaak gedacht om iets te willen doen met laserontharen, maar dat leek best ingewikkeld…

Na uitgebreid marktonderzoek en een bezoek van verschillende leveranciers heb ik gekozen voor de MedioStar; een zeer professionele laser die effectieve oplossingen aanbiedt voor haarverwijdering, acne, vaatafwijkingen en huidverstrakking.

Ik ben de vereiste opleiding tot schoonheidsspecialiste gaan volgen en ben inmiddels gediplomeerd laserspecialist.